Vitev Det finns 2 produkter.

Vitev har sitt ursprung i AlkaStream USA. Målet med Vitev Scandinavia - Purple Solution, som är den svenska leverantören av dessa vettenrenare, är att i första hand sprida kunskap om rent vatten och dess positiva påverkan på vår hälsa, speciellt alkaliskt joniserat vatten. Deras vision är att bidra med hälsosamt vatten genom en produkt som är lätt att installera och använda, till ett pris som många kan ha råd med. 

 • Filterpatron till FLO Vattenrenare - Vitev
  Filterpatron till FLO Vattenrenare - Vitev
  Tillgänglig

  Filtret till Vitev FLO består av en unik kombination som ger både kompetent filtrering och naturligt alkaliska joniseringegenskaper i en och samma produkt. Vitev vattenfilter renar, joniserar och alkaliserar ditt vatten så din kropp slipper vara ett filter. Rekommenderat är att byta filter efter cirka 6-8 månader (beroende på hur mycket det används och vilken vattenkvalitet man har).

  Filtret till Vitev FLO består av en unik kombination som ger både kompetent filtrering...

  Filtret till Vitev FLO består av en unik kombination som ger både kompetent filtrering och naturligt alkaliska joniseringegenskaper i en och samma produkt. Vitev vattenfilter...

  1 290 kr
  0 Review(s) 

  Visa Köp produkt
 • FLO Vattenrenare Vit - Vitev
  FLO Vattenrenare Vit - Vitev
  Tillgänglig

  Vitev FLO producerar naturligt alkaliskt och joniserat vatten i stilren design. Levereras komplett med krankoppling och en filterpatron. Filtret behöver bytas ut efter 6-8 månader beroende på hur mycket det används och vilken vattenkvalitet man har. Om du letar efter en dricksvattenrenare med väl avvägd filtrering och enkel installation, så är Vitev den perfekta lösningen. 

  Vitev FLO producerar naturligt alkaliskt och joniserat vatten i stilren design....

  Vitev FLO producerar naturligt alkaliskt och joniserat vatten i stilren design. Levereras komplett med krankoppling och en filterpatron. Filtret behöver bytas ut efter 6-8...

  2 990 kr
  0 Review(s) 

  Visa Köp produkt