Vitamix PRO 750 Heritage Koppar – Vitamix

Vitamix PRO 750 Heritage Koppar – Vitamix

Vitamix PRO 750 Heritage Koppar – Vitamix

Professional 750 Heritage från Vitamix tillhör den absoluta toppen bland marknadens höghastighetsmixers. Den har självrengöring och 5 olika programinställningar för smoothies, frysta efterrätter, varma soppor, såser och röror. Levereras med en BPA-fri kanna med som rymmer 2 liter i slitstark Eastman Tritan-sampolyester. Kopparfärg.

VM203

9 495 kr

Gå till butik

Köp produkt

Mer information

Vitamix PRO 750 Heritage Koppar – Vitamix
Professional 750 Heritage från Vitamix tillhör den absoluta toppen bland marknadens höghastighetsmixers. Den har självrengöring och 5 olika programinställningar för smoothies, frysta efterrätter, varma soppor, såser och röror. Om du själv vill styra hastigheten för din blender använder du det steglösa reglaget eller pulsfunktionen. Levereras med en BPA-fri kanna med som rymmer 2 liter i slitstark Eastman Tritan-sampolyester. Knivbladen är av högkvalitativt rostfritt stål som laserslipats för att ge superb skärpa och hållbarhet. 

Vitamix PRO 750 Heritage har följande funktioner och fördelar:

 • 5 programinställningar för smoothies, frysta efterrätter, varma soppor, såser och röror.
 • Reglerbar hastighetskontroll och puls som förfinar alla typer av konsistenser – allt från salsasåser till släta puréer.
 • Motorn har en mycket kraftfull kapacitet och pulvriserar det mesta såsom isbitar, fryst frukt och nötkärnor.
 • Stilren design i snygg kopparfärg.
 • Mixern har ett självrengöringssystem. Med varmt vatten och några droppar diskmedel i kannan rengör mixern sig själv på under 60 sekunder.
 • Knivbladen är av högkvalitativt rostfritt stål som laserslipats för att ge superb skärpa och hållbarhet.
 • Levereras med en BPA-fri kanna i slitstark Eastman Tritan-sampolyester som rymmer 2 liter.
 • 7 års garanti på motorn vid privat bruk.


Diskning:
 Mixern har ett självrengöringssystem. Med varmt vatten och några droppar diskmedel i kannan rengör mixern sig själv på under 60 sekunder på högsta hastighet. Går även att diska för hand. Kannan tål maskindisk vid behov.

Specifikation:
Effekt: 2,2 hästkrafter (peakpower).
Höjd: 44,5 cm
Vikt: 5,7 kg


Färg: Koppar.
Kontakt: Svensk standard
.

Färg: Koppar

Relaterade produkter/Tillbehör

 • Personal Blender 350 Mason Jar – Tribest
  Personal Blender 350 Mason Jar – Tribest

  Personal Blender 350 Mason Jar är en effektiv portionsmixer och kvarn som är enkel att använda. Den är kompakt och smart utformad och har både plast- och glasburkar som mixnings-, serverings- och förvaringskärl. Med din personliga Blender kan du mixa, mala och förvara dina beredningar i samma behållare så du slipper kladd och en massa krångel. Gör läckra soppor, röror, smoothies, barnmat o.s.v.

  1 395 kr Gå till butik
 • Omniblend TM-800 Svart - JTC Omniblend
  Omniblend TM-800 Svart - JTC Omniblend

  Omniblend TM-800 är en mycket prisvärd proffsmixer som gör allt från att mala nötter till att bereda krämiga smoothisar, släta soppor, röror m.m. Ominblend är ett utmärkt val för dig som vill ha en kraftfull mixer i köket och laga raw food eller traditionell matlagning. Programmen består av tidsinställningar, kannan är BPA-fri och stav ingår. Svart.

  2 790 kr Gå till butik
 • Omniblend TM-800 Vit - JTC Omniblend
  Omniblend TM-800 Vit - JTC Omniblend

  Omniblend TM-800 är en mycket prisvärd proffsmixer som gör allt från att mala nötter till att bereda krämiga smoothisar, släta soppor, röror m.m. Ominblend är ett utmärkt val för dig som vill ha en kraftfull mixer i köket och laga raw food eller traditionell matlagning. Programmen består av tidsinställningar, kannan är BPA-fri och stav ingår. Vit.

  2 790 kr Gå till butik
 • Vitamix Ascent 3500i Borstat Stål – Vitamix
  Vitamix Ascent 3500i Borstat Stål – Vitamix

  Vitamix Ascent A3500 är fantastisk funktionell mixer med stilren design som kommer med flera smarta tekniska lösningar. Mixern har självrengöring och en kontrollpanel med touchscreen (pekskärm) som är lätt att torka av. Den har 5 programinställningar för smoothies, frysta efterrätter, varma soppor, såser och röror. Levereras med en BPA-fri kanna som rymmer 2 liter. Borstat stål.

  9 495 kr Gå till butik
 • Vitamix TNC 5200 Borstat Stål – Vitamix
  Vitamix TNC 5200 Borstat Stål – Vitamix

  Vitamix tillverkar några av de bästa mixers/blenders som finns. Med en Vitamix TNC 5200 kan du göra nästan allt inom raw food och annan matlagning - från krämiga smoothies, slät glass, nötmjölk till kakor. Kannan klarar dessutom kokande vätska så att man har möjlighet att mixa soppor och annan varm mat. I detta paket ingår kanna, stav, kokbok och instruktions-dvd på engelska. Borstat stål.

  6 995 kr Gå till butik
 • Vitamix TNC 5200 Svart – Vitamix
  Vitamix TNC 5200 Svart – Vitamix

  Vitamix tillverkar några av de bästa mixers/blenders som finns. Med en Vitamix TNC 5200 kan du göra nästan allt inom raw food och annan matlagning - från krämiga smoothies, slät glass, nötmjölk till kakor. Kannan klarar dessutom kokande vätska så att man har möjlighet att mixa soppor och annan varm mat. I detta paket ingår kanna, stav, kokbok och instruktions-dvd på engelska. Svart.

  6 995 kr Gå till butik
 • Vita-Prep 3 (för kommersiellt bruk) - Vitamix
  Vita-Prep 3 (för kommersiellt bruk) - Vitamix

  Vita-Prep 3 från Vitamix är mixern som professionella kockar och restauranger kan förlita sig på för perfekt resultat av både hackning, malning och mixning.  Denna mixer har exceptionell kraft och mångsidighet i och med variabel hastighet och ett acceleratorredskap som gör det enkelt att bearbeta kompakta ingredienser.

  17 490 kr Gå till butik

Kommentarer

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Vitamix PRO 750 Heritage Koppar – Vitamix

Vitamix PRO 750 Heritage Koppar – Vitamix

Professional 750 Heritage från Vitamix tillhör den absoluta toppen bland marknadens höghastighetsmixers. Den har självrengöring och 5 olika programinställningar för smoothies, frysta efterrätter, varma soppor, såser och röror. Levereras med en BPA-fri kanna med som rymmer 2 liter i slitstark Eastman Tritan-sampolyester. Kopparfärg.

Skriv din recension