Glutathione-SR – Thorne

Glutathione-SR – Thorne

Glutathione-SR – Thorne

Glutathione-SR från Thorne Research är ett glutationstillskott med förlängd frisläppning som hindrar glutationet från att brytas ned av magsyra och matsmältningsenzymer. 

TR00677

559 kr

Gå till butik

Köp produkt

Mer information

Glutathione-SR – Thorne

Glutathione-SR från Thorne Research är ett glutationstillskott med förlängd frisläppning som hindrar glutationet från att brytas ned av magsyra och matsmältningsenzymer. Åldrandeprocessen förknippas med ökad oxidativ aktivitet och minskade nivåer av reducerat glutation. Detta verkar vara särskilt märkbart hos personer med försämrad kognitiv funktion. Omvänt tenderar personer som lever i mer än 100 år att ha högre aktivitet av glutationreduktas.

Levern utgör den största reservoaren av glutation, som behövs för leverns fas I och fas II. Personer med leverproblem har ofta låga nivåer av glutation.

- Lättupptagligt glutation som inte bryts ned till aminosyror
- Glutation bidrar till leverns avgiftningsarbete
- Glutation är viktigt för alla kroppens celler

Certifierad av NSF som dopingfritt kosttillskott.

Näringsdeklaration

1 kapsel innehåller:

% RDI

Glutation (reducerat) *

175 mg

 

L-leucin

3 mg

 

* Glutation sammansatt med Time-Sorb® – en patenterad form för tidfördröjd utsöndring.

   


Övriga ingredienser: Hydroxipropylmetylcellulosa (hög och låg viskositet) och magnesiumsalt av fettsyra (time-sorb), hydroxipropylmetylcellulosakapsel (av barrträd), kiseldioxid (klumpförebyggande).

Dosering: 1 kapsel 2 - 3 ggr/dag (doser per burk: 60)

Förvaring: Förvaras ordentligt stängd på en sval och torr plats, oåtkomligt för barn.
Anmärkning: Dagsdosen bör ej överskridas. Kosttillskottet bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Storlek: 60 kapslar

Relaterade produkter/Tillbehör

 • MediClear – Thorne
  MediClear – Thorne

  MediClear är ett näringstillskott baserat på ris- och ärtprotein som är utformat som näringsgivande stöd vid avgiftning samt för god hälsa i mage och tarm. Det kan också intas som måltidsersättning under ett viktminskningsprogram.

 • MediClear plus – Thorne research
  MediClear Plus – Thorne

  MediClear Plus är ett näringstillskott baserat på ris- och ärtprotein som är utformat som näringsgivande stöd vid avgiftning samt för god hälsa i mage och tarm. Det kan också intas som måltidsersättning under ett viktminskningsprogram. 

 • MediClear-SGS – Chocolate – Thorne
  MediClear-SGS – Chocolate – Thorne

  MediClear-SGS är ett mycket exklusivt och omfattande näringstillskott baserat på ris- och ärtprotein med näringsämnen som är viktiga för tarmens och leverns hälsa och avgiftningsförmåga. Dessutom ingår extrakt av grönt te och flera viktiga aminosyror samt viktiga antioxidanter, fetter och MSM. Kan användas som mellanmål eller måltidsförstärkning samt under viktminskningsprogram. Chokladsmak.

  1 119 kr Gå till butik
 • Liposomal Glutation – Quicksilver Scientific
  Liposomal Glutation – Quicksilver Scientific

  Quicksilver Scientific's reducerade glutation i liposomal form ger ett mycket effektivt upptag. Glutation är ett ämne som finns i nästan varje levande cell i våra kroppar. De högsta koncentrationerna finns i levern, bukspottkörteln, mjälten, njurarna och i ögonen. Kroppen använder glutation för avgiftning av celler och som stöd i produktionen av vita blodkroppar. 

 • Liposomal Glutathione Complex - Quicksilver Scientific
  Liposomal Glutathione Complex - Quicksilver Scientific

  Liposomal Glutathione Complex från Quicksilver Scientific   är ett optimalt stöd för leverns avgiftningsarbete! Innehåller liposomalt glutation i kombination med extrakt av Mariatistel och B-vitaminer. Allt i ett och med mycket hög biotillgänglighet.

Kommentarer

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Glutathione-SR – Thorne

Glutathione-SR – Thorne

Glutathione-SR från Thorne Research är ett glutationstillskott med förlängd frisläppning som hindrar glutationet från att brytas ned av magsyra och matsmältningsenzymer. 

Skriv din recension