AR-Encap – Thorne

AR-Encap – Thorne

AR-Encap – Thorne

AR-Encap är Thorne's unika immunstärkande sammansättning för bland annat ledhälsa. Kan även vara till nytta för dig som besväras av hälsporre.  AR-Encap innehåller bland annat MSM, glukosamin, boswellia och kurkumin och bromelain. Glukosamin har bevisad effekt mot ledbesvär. Kurkumin och boswellia ger stöd vid inflammatorisk respons.

TR00744

529 kr

Köp produkt

Köp produkt

Mer information

AR-Encap – Thorne

AR-Encap är Thorne's unika immunstärkande sammanstättning för bland annat ledhälsa. Kan även vara till nytta för dig som besväras av hälsporre.  

Innehåller bland annat MSM, glukosamin, boswellia och kurkumin och bromelain. Glukosamin har bevisad effekt mot ledbesvär. Kurkumin och boswellia ger stöd vid inflammatorisk respons.

Glukosamin brukar ofta rekommenderas för ledhälsa men AR-Encap går bortom det och kombinerar i denna unika produkt en daglig dos av glukosamin tillsammans med ledstärkande ämnen som MSM och kurkumin (som är den huvudsakliga polyfenolen i gurkmeja). Denna sammansättning har visat ett betydligt högre upptag än vanliga tillskott med kurkumin och främjar kroppens normala immunförsvar. AR-Encap innehåller också medicinalväxten boswellia. Boswellia verkar hämma enzymet lipoxygenas och därmed främja ett normalt immunförsvar. Bromelain är en bioflavonoid som ofta ingår i antiinflammatoriska protokoll och har visats främja läkningsprocessen efter trauma.

Innehåll per 4 kapslar:
Kalium (från Glucosamine Sulfate Potassium Chloride complex) 98 mg
Metylsulfonylmetan (MSM) 850 mg
Glukosaminsulfat (Glucosamine Sulfate Potassium Chloride complex) 750 mg
Boswellia serrata extrakt (resin) 350 mg
Kurkuminfytosom † (Curcuma longa extrakt (root) /Fosfolipidkomplex från Solros) 250 mg
Bromelain†† 200 mg

Övriga ingredienser: 
Hypromelloskapsel (från cellulosa), Leucin, Kiseldioxid

Dosering:
4 kapslar, 1-2 gånger dagligen

Storlek:
240 kapslar

Övrig information:
Förvaras torrt utom räckhåll för barn och husdjur. 

Obs! Innehåller ingredienser som kommer från skaldjur (glukosaminsulfat = krabba och/eller räka) samt soja (fytosomer).

†This product uses Indena S.p.A.'s curcumin phytosome (Meriva®). Meriva is a registered trademark of Indena S.p.A. 
††Bromelain is derived from the pineapple plant (Ananas comosus).
Boswellia standardized to Beta Boswellic Acids 20%.

Relaterade produkter/Tillbehör

 • C-vitamin Bioflav - Holistic
  C-vitamin Bioflav - Holistic

  C-vitamin ökar järnupptaget, bidrar till immunsystemets normala funktion, bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress och bidrar till att minska trötthet och utmattning. 

  159 kr Köp produkt
 • Inflamino - Holistic
  Inflamino - Holistic

  Inflamino är ett hypoallergent, vegetabiliskt näringstillskott baserat på rårisprotein, vitaminer, mineraler, antioxidanter och örter som tolereras av de flesta, även personer med kraftig matallergi. Den har en neutral smak och fungerar utmärkt smoothies och för snabba mellanmål.

  494 kr Köp produkt
 • Vitamin C with Flavonoids – Thorne
  Vitamin C with Flavonoids – Thorne

  En kombination av ren askorbinsyra (C-vitamin) och bioflavonoider från citrus.

  309 kr Köp produkt
 • Super EPA (omega-3) – Thorne
  Super EPA (omega-3) – Thorne

  Kosttillskott innehållande omega-3. Fiskoljan i Super EPA kommer från skyddat fiske av små fiskarter;sardiner, makrill och ansjovis, från södra ishavet. Denna fiskolja har renats genom en process som kallas molekylär destillation. 

  439 kr Köp produkt
 • Buffered C Powder – Thorne
  Buffered C Powder – Thorne

  Buffrad (syraneutral) askorbinsyra (C-vitamin) i pulverform, vilket gör den skonsammare för känsligare magar än icke buffrad C-vitamin. Innehåller endast ren, kristallisk C-vitamin utan tillsats av majsstärkelse, magnesiumstearat eller andra förtunnings- eller smörjmedel. Denna produkt är hypoallergen. 

  299 kr Köp produkt
 • Meriva 500-SF 60 kapslar – Thorne
  Meriva 500-SF 60 kapslar – Thorne

  Kurkumin är den mest genomforskade aktiva beståndsdelen i gurkmeja (Curcuma longa) och har dokumenterat leverskyddande effekt. Kurkumin hämmar också bildandet av prostaglandiner och leukotriener. Meriva är den effektiva patenterade fytosombindningen av gurkmeja som gör gurkmejan än mer biotillgänglig.

  419 kr Köp produkt

Kommentarer

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

AR-Encap – Thorne

AR-Encap – Thorne

AR-Encap är Thorne's unika immunstärkande sammansättning för bland annat ledhälsa. Kan även vara till nytta för dig som besväras av hälsporre.  AR-Encap innehåller bland annat MSM, glukosamin, boswellia och kurkumin och bromelain. Glukosamin har bevisad effekt mot ledbesvär. Kurkumin och boswellia ger stöd vid inflammatorisk respons.

Skriv din recension