Organic Hair Colour Golden (Brown) Blonde - Radico

Organic Hair Colour Golden (Brown) Blonde - Radico

Organic Hair Colour Golden (Brown) Blonde - Radico

Gyllenbrun färgnyans. Ekologiskt certifierat och giftfritt hårfärgningsmedel gjort av henna och örter. Inget annat.
Radicos ekologiska hårfärgningsmedel sliter inte på håret utan skyddar och reparerar skadat och slitet hår. Hårfärgen kombineras med din egna hårfärg, vilket innebär att färgresultatet är individuellt och unikt. För bästa resultat, välj en färg som ligger nära din egen hårfärg.
 

R00909

127 kr

Gå till butik

Köp produkt

Mer information

Organic Hair Colour Golden (Brown) Blonde  - Radico

Gyllenbrun färgnyans. Ekologiskt certifierat och giftfritt hårfärgningsmedel gjort av henna och örter. Inget annat..Radicos ekologiska hårfärgningsmedel sliter inte på håret utan skyddar och reparerar skadat och slitet hår. Hårfärgen kombineras med din individuella hårfärg, vilket innebär att färgresultatet är individuellt och unikt. För bästa resultat, välj en färg som ligger nära din egen hårfärg. Radicos hårfärgningsmedel bleker inte håret och ger därför inte ett ljusare resultat än din befintliga hårfärg.

Observera att detta hårfärgningsmedel är gjort helt på örter och är 100 % naturligt, varför resultatet kommer att bli annorlunda och mer subtilt än kemiskt baserade hårfärgningsmedel.

 • Ekologiskt hårfärgningsmedel
 • Baserat på henna och örter
 • Verkningstid 45 min  -3 timmar
 • En förpackning räcker till midjelångt hår
 • Färgresultatet håller i cirka 4 veckor


Grått hår?

Detta ekologiska hårfärgningsmedel går inte in i hårstråna som kemiska hårfärgningsmedel gör, utan lägger sig runt varje hårstrå och ger starkt och glansigt hår. Av den anledningen får de gråa hårstråna inte ett heltäckande resultat, men hårfärgningsmedlet fungerar utmärkt om du vill minska kontrasten mellan grått och icke grånat hår. Den svarta färgen gör grått hår mörkare, där vita hårstrån får en ljusgrå nyans med blå undertoner.

Kemikaliebehandlat hår?
Om håret nyligen har färgbehandlats med kemikaliebaserade hårfärgningsmedel eller dagligen brukar använda kemikalier i håret (stylingprodukter etc.) fås bäst resultat med minst 2 färgningar. Första hårfärgningen blir som en förbehandling där kemikalier bryts ner och tvättas bort. De efterkommande hårfärgningarna ger ett bättre färgresultat. 

Förpackningen innehåller: 
- 100 g hårfärgningspulver
- engångsplasthandskar
- engångsplasthätta
- pensel
- beskrivning (på engelska).

Användning:

Blandning av hårfärg:
Blanda pulvret i en skål (t.ex. glas eller porslin, men ej av metall) med varmt vatten, 1 del pulver till 3 delar vatten. Häll på lite vatten i taget tills du får en yoghurtliknande konsistens.

Mängd:
- Kort hår: 20-30 g pulver
- Axellångt hår: 40-60 g pulver
- Midjelångt hår: 70-100 g pulver

Det går bra att blanda pulver av olika nyanser för ett unikt färgresultat.

Färgning
:
Använd den medföljande penseln eller en hårfärgningsborste/kam. Börja med att lägga på pastan vid rötterna och arbeta ut färgen i längderna (grått hår behöver lite mer pasta). Efter att färgen har applicerats över hela håret, sätt på den medföljande plasthättan.
Vänta i minst 45-60 min innan ursköljning av hårfärgen, för en mörkare nyans går det bra att vänta längre och det är säkert att behålla färgen i håret i upp till 2-3 timmar. Värme kan appliceras med t.ex. hårfön för att intensifiera resultatet. Skölj ur håret tills sköljvattnet är klart. Schamponera vid behov. 

En del kan känna en stickande effekt vid färgning med den svarta färgen på grund av dess innehåll av indigoört. Detta är dock normalt och inget att oroa sig för så tillvida allergi mot indigoväxter inte föreligger. 
De flesta får ett bra resultat, men i sällsynta fall kan vissa personer få en lätt violett/lila ton eller orange ton tillfälligtvis, som oftast försvinner på några timmar.
Notera att en del nyanser kan mörkna något efter ett par dagar på grund av oxidering.
Det går utmärkt att färga om håret 2-3 gånger med 24 timmars mellanrum för ett mer intensivt resultat.

I det fall hårfärgningspulver blir över, förslut förpackningen och förvara mörkt och svalt tills nästa hårfärgning.

Obs!
Används inte om du är allergisk mot henna eller någon av örterna. Gör alltid en testslinga.

Radicos ekologiska hårfärgningsmedel är fritt från:

 • Syntetiska färgämnen
 • Peroxider
 • Ammoniak
 • Resorcinoler
 • PPD (parafenylendiamin)
 • Konserveringsmedel


Ingredienser (INCI):
 Henna (Lawsonia Inermis)*, Amla (Emblica Officinalis)*, Bhringraj (Eclipta Alba)*, Colourless Henna (Cassia Obovata)*, Methi (Trigonella Foenum-graecum)*, Hibiscus (Hibiscus Rosa Sinensis)*, Indigo (Inedigofera Tinctoria)*.
*ekologiska ingredienser

Storlek: 100 g

Relaterade produkter/Tillbehör

 • Organic Hair Colour Brown - Radico
  Organic Hair Colour Brown - Radico

  Brun färgnyans. Ekologiskt certifierat och giftfritt hårfärgningsmedel iframställt av henna och örter. Inget annat. Radicos ekologiska hårfärgningsmedel sliter inte på håret utan skyddar och reparerar skadat och slitet hår. Hårfärgen kombineras med din egna hårfärg, vilket innebär att färgresultatet är individuellt och unikt. För bästa resultat, välj en färg som ligger nära din egen hårfärg.  

 • Organic Hair Colour Brown - Radico
  Organic Hair Colour Dark Brown - Radico

  Mörkbrun färgnyans. Ekologiskt certifierat och giftfritt hårfärgningsmedel gjort av henna och örter. Inget annat. Radicos ekologiska hårfärgningsmedel sliter inte på håret utan skyddar och reparerar skadat och slitet hår. Hårfärgen kombineras med din iegna hårfärg, vilket innebär att färgresultatet är individuellt och unikt. För bästa resultat, välj en färg som ligger nära din egen hårfärg.  

 • Organic Hair Colour Brown - Radico
  Organic Hair Colour Soft Black - Radico

  Svart färgnyans. Ekologiskt certifierat och giftfritt hårfärgningsmedel gjort av henna och örter. Inget annat. Radicos ekologiska hårfärgningsmedel sliter inte på håret utan skyddar och reparerar skadat och slitet hår. Hårfärgen kombineras med din egna hårfärg, vilket innebär att färgresultatet är individuellt och unikt. För bästa resultat, välj en färg som ligger nära din egen hårfärg.  

 • Organic Hair Colour Brown - Radico
  Organic Hair Colour Copper Brown - Radico

  Kopparbrun färgnyans. Ekologiskt certifierat och giftfritt hårfärgningsmedel gjort av henna och örter. Inget annat. Radicos ekologiska hårfärgningsmedel sliter inte på håret utan skyddar och reparerar skadat och slitet hår. Hårfärgen kombineras med din egna hårfärg, vilket innebär att färgresultatet är individuellt och unikt. För bästa resultat, välj en färg som ligger nära din egen hårfärg.  

 • Organic Hair Colour Brown - Radico
  Organic Hair Colour Burgundy - Radico

  Burgundyfärgad nyans. Ekologiskt certifierat och giftfritt hårfärgningsmedel gjort av henna och örter. Inget annat. Radicos ekologiska hårfärgningsmedel sliter inte på håret utan skyddar och reparerar skadat och slitet hår. Hårfärgen kombineras med din egna hårfärg, vilket innebär att färgresultatet är individuellt och unikt. För bästa resultat, välj en färg som ligger nära din egen hårfärg.  

 • Organic Hair Colour Brown - Radico
  Organic Hair Colour Wine Red - Radico

  Vinröd färgnyans. Ekologiskt certifierat och giftfritt hårfärgningsmedel gjort av henna och örter. Inget annat. Radicos ekologiska hårfärgningsmedel sliter inte på håret utan skyddar och reparerar skadat och slitet hår. Hårfärgen kombineras med din egna hårfärg, vilket innebär att färgresultatet är individuellt och unikt. För bästa resultat, välj en färg som ligger nära din egen hårfärg.  

 • Organic Hair Colour Brown - Radico
  Organic Hair Colour Mahogany - Radico

  Mahognyfärgad nyans. Ekologiskt certifierat och giftfritt hårfärgningsmedel gjort av henna och örter. Inget annat. Radicos ekologiska hårfärgningsmedel sliter inte på håret utan skyddar och reparerar skadat och slitet hår. Hårfärgen kombineras med din egna hårfärg, vilket innebär att färgresultatet är individuellt och unikt. För bästa resultat, välj en färg som ligger nära din egen hårfärg.  

 • Organic Hair Colour Brown - Radico
  Organic Hair Colour Auburn Red - Radico

  Rödbrun färgnyans. Ekologiskt certifierat och giftfritt hårfärgningsmedel gjort av henna och örter. Inget annat. Radicos ekologiska hårfärgningsmedel sliter inte på håret utan skyddar och reparerar skadat och slitet hår. Hårfärgen kombineras med din individuella hårfärg, vilket innebär att färgresultatet är individuellt och unikt. För bästa resultat, välj en färg som ligger nära din egen hårfärg.  

 • Organic Hair Colour Brown - Radico
  Organic Hair Colour Strawberry Blonde - Radico

  Jordgubbsblond färgnyans.Ekologiskt certifierat och giftfritt hårfärgningsmedel gjort av henna och örter. Inget annat. Radicos ekologiska hårfärgningsmedel sliter inte på håret utan skyddar och reparerar skadat och slitet hår. Hårfärgen kombineras med din egna hårfärg, vilket innebär att färgresultatet är individuellt och unikt. För bästa resultat, välj en färg som ligger nära din egen hårfärg.  

Kommentarer

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Organic Hair Colour Golden (Brown) Blonde - Radico

Organic Hair Colour Golden (Brown) Blonde - Radico

Gyllenbrun färgnyans. Ekologiskt certifierat och giftfritt hårfärgningsmedel gjort av henna och örter. Inget annat.
Radicos ekologiska hårfärgningsmedel sliter inte på håret utan skyddar och reparerar skadat och slitet hår. Hårfärgen kombineras med din egna hårfärg, vilket innebär att färgresultatet är individuellt och unikt. För bästa resultat, välj en färg som ligger nära din egen hårfärg.
 

Skriv din recension