Liposomal GABA with L-Theanine - Quicksilver Scientific

Liposomal GABA with L-Theanine - Quicksilver Scientific

Liposomal GABA with L-Theanine - Quicksilver Scientific

GABA med teanin och fosfatidylkolin. GABA är en neurotransmittor som produceras av kroppen för ett naturligt lugnt sinnestillstånd och är associerad med den parasympatiska delen av det autonoma nervsystemet.

QS00109

379 kr

Köp produkt

Köp produkt

Mer information

Liposomal GABA with L-Theanine - Quicksilver Scientific

GABA med teanin och fosfatidylkolin.  GABA är en neurotransmittor som produceras av kroppen för ett naturligt lugnt sinnestillstånd. GABA har en antagonistisk signalsubstans som kallas glutamat, som oftast förknippas med excitotoxinen MSG (mononatriumglutamat). GABA är associerad med den parasympatiska sidan av det autonoma nervsystemet och glutamat med det sympatiska sidan (fight-or-flight).

Quicksilver Scientifics GABA med eterisk tillförsel har snabb och kraftfull effekt. I Quicksilver Scientifics GABA (Gamma-aminobutyrinsyra) används inkapsling i fosfolipider för att maximera upptaget så att den nu är jämförbar med IV-tillförsel.

Produktegenskaper:
- Noga kontrollerad att partiklarna genomgående håller en medelstorlek på 50-100nm.
- God smak, lämplig att ta direkt i munnen
- Exakt pumptillförsel
- Lätt att lösa upp i vatten om så önskas

Förvara flaskan stängd i rumstemperatur. Öppnad flaska används inom 60 dagar.

Näringsdeklaration

2 ml innehåller:

%DRI

GABA (Gamma-aminobutyrinsyra)

250 mg

 

L-teanin

100 mg

 

Fosfatidylkolin (från renat solrosfrölecitin)

134 mg

 


Övriga ingredienser: Vatten, glycerol (stabiliseringsmedel), alkohol, E-vitamin (d-alfa-tokoferylvätesuccinate och blandade tokoferoler).

Dosering: 1-4 pumptryckningar 2-4 ggr/dag (doser per burk: 25)

Användning: 1 pumptryckning = 0,5 ml
Förvaring: Förvaras i rumstemperatur/svalt, oåtkomligt för barn. Öppnad flaska används inom 60 dagar
Anmärkning: Dagsdosen bör ej överskridas. Kosttillskottet bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Storlek: 50 ml

Relaterade produkter/Tillbehör

 • Theanine - Thorne
  Theanine - Thorne

  Aminosyra för avslappning. L-teanin är en unik aminosyra som finns i grönt te och som stimulerar produktionen av alfavågor i hjärnan.

  599 kr Köp produkt
 • Methyl B-Complex– Quicksilver Scientific
  Methyl B-Complex– Quicksilver Scientific

  Aktiva B-vitaminer i fosfolipider. Methyl B-complex är en unik blandning av B-vitaminer, aktivt B-12, folsyra och mariatistel. 

  549 kr Köp produkt
 • Pure PC Fosfatidylkolin – Quicksilver Scientific
  Pure PC Fosfatidylkolin – Quicksilver Scientific

  Fosfatidylkolin i liposomal form. Fosfatidylkolin är ett av de vanligaste ämnena cellmembran i alla levande organismer och växter är byggda av. Det behövs för cellernas integritet och hållbarhet och ingår i mängder av andra funktioner i kroppen, bland annat. för bildandet av galla. 

  839 kr Köp produkt
 • PharmaGABA-100 – Thorne
  PharmaGABA-100 – Thorne

  PharmaGABA är en naturlig form av GABA som produceras genom fermentering med samma lactobacillusorganism som används när man gör Kimchi.  GABA är känd som ”naturens lugnande neurotransmittor” genom att den stimulerar alfavågor i hjärnan, vilket anses ge förbättrat mentalt fokus, avslappning och minskad stress. En lämplig mängd GABA i nervsystemet är nödvändigt för att klara av stress. 

  379 kr Köp produkt
 • PharmaGABA-250 – Thorne
  PharmaGABA-250 – Thorne

  PharmaGABA är en naturlig form av GABA som produceras genom fermentering med samma lactobacillusorganism som används när man gör Kimchi.  GABA är känd som ”naturens lugnande neurotransmittor” genom att den stimulerar alfavågor i hjärnan, vilket anses ge förbättrat mentalt fokus, avslappning och minskad stress. Innehåller 250 mg GABA per kapsel.

  579 kr Köp produkt
 • Deproloft-HF – Thorne
  Deproloft-HF – Thorne

  Deproloft-HF® är en produkt som på ett säkert och skonsamt sätt kan förbättra humör och kognition. Det kombinerar flera näringsämnen som t.ex. L-tyrosin, 5-HTP och PharmaGABA tillsammans med örter som rosenrot och rysk rot samt vitaminer som bland annat B12 och folat.

  629 kr Köp produkt
 • Kavinace 60 – NeuroScience
  Kavinace 60 – NeuroScience

  Kavinace är unikt utformad för att öka GABA-nivåerna -  kroppens eget naturligt lugnande medel. Kavinace lugnar ett överaktivt nervsystem som vid oro, ångest, irritation och/eller aggression vilket ibland även kan åtföljas av hjärtklappning. Kavinace stabiliserar humöret och kan även ge förbättrad kognition, ökad koncentrationsförmåga och stresstålighet. 

  449 kr Köp produkt
 • Anxiety Control - Metabolic Maintenance
  Anxiety Control - Metabolic Maintenance

  Anxiety Control ®  kan användas av dig som känner oro och ångest, lätt blir rädd eller stressad av för många intryck och som har svårt att sova. Produkten innehåller en kombination av lugnande ämnen som GABA, magnesium och glycin samt passionsblomma och gullviva. Glycin och L-glutamin bidrar till djupare sömn och motverkar uppvaknande under sömnen.

  379 kr Köp produkt
 • GABA-750 - Metabolic Maintenance
  GABA-750 - Metabolic Maintenance

  GABA-750 är lugnande och passar bra för dig som känner dig mycket uppstressad, har svårt att tänka klart för att du känner dig så stressad, har problem med irritation eller raseriutbrott, ångest eller oro. Det kan hjälpa vid värk och ett överkänsligt nervsystem. Det kan även hjälpa vid PMS och om man har svårt att komma till ro inför sänggående.

  449 kr Köp produkt

Kommentarer

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Liposomal GABA with L-Theanine - Quicksilver Scientific

Liposomal GABA with L-Theanine - Quicksilver Scientific

GABA med teanin och fosfatidylkolin. GABA är en neurotransmittor som produceras av kroppen för ett naturligt lugnt sinnestillstånd och är associerad med den parasympatiska delen av det autonoma nervsystemet.

Skriv din recension