Hos Nutrimera ligger fokus på näring för kropp och själ. Här hittar du naturliga och ekologiska kroppvårdsprodukter, högkvalitativa kosttillskott, medicinalväxter och sådant som gör det lättare och roligare att leva ett hälsosamt liv, t.ex. vattenrenare, blenders, grönsakssvarvar, torkugnar etc.  

Vi vet att det kan vara svårt att hitta i hälsodjungeln och vill därför underlätta ditt sökande genom att endast rekommendera kosttillskott och andra hälsoprodukter av högsta kvalitet. Vi tar hänsyn till tillverkarnas val av ingredienser, råvaror, tillsatser och förpackningar.

I vårt team finns personer med utbildning i bland annat näringsterapi, alternativmedicin och vanlig konventionell medicin. Vi samarbetar även med hudterapeuter.

Nutrimera startade sin verksamhet som en renodlad hälsobutik, men idag har vi ingen egen försäljning utan hänvisar endast till andra återförsäljare, vilka i sin tur ger oss en liten slant för att vi länkar till dem. Dessa annonslänkar gör det ekonomiskt möjligt för oss att leta rätt på bra produkter och skriva artiklar. Det kostar inte dig som kund något extra för att du handlar via våra annonslänkar och vi länkar endast till produkter som vi själva gillar. Då vi uppdaterar alla priser manuellt, kan det ibland råda en skillnad mellan aktuella priser och de priser du ser på vår webbsida - vi gör dock vårt yttersta för att de ska överensstämma. Detsamma gäller för produktinformation och andra texter på webbsidan. 

Om du vill få matnyttig information direkt i din inbox och ta del av kampanjer och rabatter, så får du väldigt gärna prenumerera på vårt nyhetsbrev. Vi finns även på Facebook.

Varmt välkommen till Nutrimera!