Kroppsborste i lönnträ, 20 cm – Meraki

Kroppsborste i lönnträ, 20 cm – Meraki

Kroppsborste i lönnträ, 20 cm – Meraki

En smidig kroppsborste med kort skaft från Meraki som enkelt kan användas för att avlägsna torr hud och döda hudceller på kroppen. Kroppsborste passar utmärkt att användas som torrborste. Denna kroppsbortse har en snygg design, är tillverkad i lönnträ och har en total längd på 20 cm.M1001

245 kr

Köp produkt

Köp produkt

Mer information

Kroppsborste i lönnträ, 20 cm – Meraki
En smidig kroppsborste med kort skaft från Meraki som enkelt kan användas för att avlägsna torr hud och döda hudceller på kroppen. Kroppsborste passar utmärkt att användas som torrborste.

Denna kroppsbortse har en snygg design, är tillverkad i lönnträ och har en total längd på 20 cm.

Använd över hela kroppen eller på torra områden. Fukta borsten lite om du har en känslig hy eller använd den på helt torr hud. Avsluta med att skölja av i duschen och följa upp med en mjukgörande lotion.

Relaterade produkter/Tillbehör

 • Mjuk Massageborste - Redecker
  Mjuk Massageborste - Redecker

  En mjuk massageborste för torrborstning eller våtborstning av hela kroppen. Denna massageborste är tillverkad helt i naturliga material av ångat björkträ med mjuka naturborst.

  89 kr Köp produkt
 • Massageborste med handtag mjuk - Redecker
  Massageborste med handtag mjuk - Redecker

  Mjuk massageborste med handtag från Redecker.

  99 kr Köp produkt
 • Bamboo Bristle Bath Brush - EcoTools
  Bamboo Bristle Bath Brush - EcoTools

  Bamboo Bristle Bath Brush från EcoTools är en badborste för exfoliering, skrubb och djuprengöring vid dusch och bad. Bamboo Bristle Bath Brush är tillverkad i miljövänlig bambu och syntetisk borst som känns bekväm mot huden och ger en effektiv rengöring.

  105 kr Köp produkt
 • Handgjord Badborste med långt skaft - Klinta
  Handgjord Badborste med långt skaft - Klinta

  Handgjord badborste från Klinta i oljad björk. Badborsten har ett ovalt huvud och ett kurvat vackert långt skaft. Borsten är också en snygg inredningsdetalj i alla badrum. Använd denna badborste för att peela och rengöra kroppen, passar perfekt till ryggen och ställen där det är svårare att komma åt. 

  199 kr Köp produkt
 • Kroppsborste i lönnträ, 37 cm – Meraki
  Kroppsborste i lönnträ, 37 cm – Meraki

  Denna dekorativa kroppsborste från Meraki kan användas för torrborstning eller skrubbning i dusch och bad. Borsta huden med denna torrborste innan dusch för peeling och ökad cirkulation. Borsten har ett bomullssnöre och kan därför enkelt förvaras och fungera som dekoration. Kroppsborstens totala längd är 37 cm.

  299 kr Köp produkt

Kommentarer

Inga kommentarer finns för tillfället.

Skriv din recension

Kroppsborste i lönnträ, 20 cm – Meraki

Kroppsborste i lönnträ, 20 cm – Meraki

En smidig kroppsborste med kort skaft från Meraki som enkelt kan användas för att avlägsna torr hud och döda hudceller på kroppen. Kroppsborste passar utmärkt att användas som torrborste. Denna kroppsbortse har en snygg design, är tillverkad i lönnträ och har en total längd på 20 cm.Skriv din recension