Tesseract Det finns 2 produkter.

Tesseract är ett företag som startats av Thorne Researchs grundare, Al Zcap. Tesseract erbjuder en serie kosttillskott med mycket hög biotillgänglighet genom inkapsling i komplex av fibrer. Tesseracts metodik gör det möjligt att få direkt nytta i kroppen av ämnen som annars är svårupptagliga, såsom kurkumin och starka illaluktande ämnen som smörsyra.

 • AuRx - Tesseract
  AuRx - Tesseract
  Tillgänglig

  Effektiv smörsyra (butyrat) i pulverform som kan blandas i vätska. AuRx är ett näringspulver med kortkedjiga fettsyror av smörsyra att tas oralt och utan obehag från lukt eller smak. Smörsyra är ett ämne som bildas i tarmen hos friska individer som dels har en god tarmflora och dels äter mycket kostfiber. I tarmen fungerar smörsyran som energigivare till tjocktarmens celler. 

  Effektiv smörsyra (butyrat) i pulverform som kan blandas i vätska. AuRx är ett...

  Effektiv smörsyra (butyrat) i pulverform som kan blandas i vätska. AuRx är ett näringspulver med kortkedjiga fettsyror av smörsyra att tas oralt och utan obehag från lukt eller...

  599 kr
  0 Review(s) 

  Visa Köp produkt
 • ProButyrate – Tesseract
  ProButyrate – Tesseract
  Tillgänglig

  Effektiv smörsyra (butyrat) i kapsel. ProButyrate är ett kosttillskott med kortkedjiga fettsyror av smörsyra som är speciellt skapad för att tas oralt och utan obehag från lukt eller smak. Smörsyra är ett ämne som bildas i tarmen hos friska individer som dels har en god tarmflora och dels äter mycket kostfiber. I tarmen fungerar smörsyran som energigivare till tjocktarmens celler. 

  Effektiv smörsyra (butyrat) i kapsel. ProButyrate är ett kosttillskott med kortkedjiga...

  Effektiv smörsyra (butyrat) i kapsel. ProButyrate är ett kosttillskott med kortkedjiga fettsyror av smörsyra som är speciellt skapad för att tas oralt och utan obehag från lukt...

  729 kr
  0 Review(s) 

  Visa Köp produkt