NeuroScience Det finns 2 produkter.

NeuroScience är ett amerikanskt företag som erbjuder högkvalitativa kosttillskott. NeuroScience började med att erbjuda olika blandningar av aminosyror utformade specifikt för balansring av neurotransmittorer (många aminosyror är förelöpare till neurotransmittorer, d.v.s. signalsubstanser). Numera är NeuroScience erkänt som ett toppklassigt varumärke som levererar premiumprodukter som innehåller aminosyror, växtämnen, vitaminer och mineraler.

 • Kavinace 60 – NeuroScience
  Kavinace 60 – NeuroScience
  Tillgänglig

  Kavinace är unikt utformad för att öka GABA-nivåerna - kroppens eget naturligt lugnande medel. Kavinace lugnar ett överaktivt nervsystem som vid oro, ångest, irritation och/eller aggression vilket ibland även kan åtföljas av hjärtklappning. Kavinace stabiliserar humöret och kan även ge förbättrad kognition, ökad koncentrationsförmåga och stresstålighet. 

  Kavinace är unikt utformad för att öka GABA-nivåerna - kroppens eget naturligt lugnande...

  Kavinace är unikt utformad för att öka GABA-nivåerna - kroppens eget naturligt lugnande medel. Kavinace lugnar ett överaktivt nervsystem som vid oro, ångest, irritation...

  449 kr
  0 Review(s) 

  Visa Köp produkt
 • Kavinace Ultra PM – NeuroScience
  Kavinace Ultra PM – NeuroScience
  Tillgänglig

  Kavinace Ultra PM hjälper vid sömnbesvär då den främjar GABA, serotonin och melatonin. Denna produkt används framförallt av de som lider av ångest och oro och inte kan somna eller vaknar under natten. 

  Kavinace Ultra PM hjälper vid sömnbesvär då den främjar GABA, serotonin och melatonin....

  Kavinace Ultra PM hjälper vid sömnbesvär då den främjar GABA, serotonin och melatonin. Denna produkt används framförallt av de som lider av ångest och oro och inte kan somna...

  499 kr
  0 Review(s) 

  Visa Köp produkt