Global Healing Center Det finns 2 produkter.

Global Healing Center startades av Dr. Group år 1998. Hans vision är att hjälpa så många människor som möjligt med deras hälsa och visa hur enkelt man kan göra en detox och hur viktigt det är för kroppen. Dr. Group har själv studerat hälsa och näring i över 20 år och lär nu ut sin kunskap och erfarenhet vidare.

 • Detoxkur för Tarm, Lever & Gallblåsa -...
  Detoxkur för Tarm, Lever & Gallblåsa - Global Healing Center
  Tillgänglig

  Detta är en mycket effektiv reningskur för tarm, lever och gallblåsa som är relativt enkel att utföra och mycket prisvärd om man ser på vad man får för pengarna. Denna reningskur innehåller 3 stycken olika produkter samt epsomsalt av farmaceutisk kvalitet. Kuren består av två steg, den första är en tarmrening på 6 dagar med 2 dagars vila och sedan en leverrening på 5 dagar.

  Detta är en mycket effektiv reningskur för tarm, lever och gallblåsa som är relativt...

  Detta är en mycket effektiv reningskur för tarm, lever och gallblåsa som är relativt enkel att utföra och mycket prisvärd om man ser på vad man får för pengarna. Denna...

  Reducerat pris! 1 099 kr 1 136 kr
  0 Review(s) 

  Visa Köp produkt
 • Tarmreningskur - Global Healing Center
  Tarmreningskur - Global Healing Center
  Tillgänglig

  Detta är en mycket effektiv tarmreningskur med 2 stycken produkter som är enkel att utföra hemma som är mycket prisvärd om man ser på vad man får för pengarna. Kuren innehåller två olika produkter och tar 6 dagar att utföra plus 2 dagar nedtrappning. Under kurens gång bör man äta en hälsosam kost utan animaliska produkter.

  Detta är en mycket effektiv tarmreningskur med 2 stycken produkter som är enkel att...

  Detta är en mycket effektiv tarmreningskur med 2 stycken produkter som är enkel att utföra hemma som är mycket prisvärd om man ser på vad man får för pengarna. Kuren innehåller...

  Reducerat pris! 690 kr 728 kr
  0 Review(s) 

  Visa Köp produkt