Peeling Det finns 1 produkt.

För en ren och fräsch hud kan du peela/exfoliera huden med en speciell peeling som innehåller små korn. Skälet till att man peelar huden är för att avlägsna döda hudceller och stimulera cellförnyelse.
Peeling gör huden mer mottaglig för den näring som tillförs huden via t.ex. hudkrämer och ansiktsoljor samt bidrar även till en finare solbränna. Peeling kan även sätta fart på blodgenomströmningen vilket gör att huden ser friskare och klarare ut.

Alla våra peelingprodukter är fria från parabener, fenoxyetanol, mineralolja, petroleumämnen, formaldehyd, emulgerande växtvax, DEA, TEA och MEA, etoxilerade föreningar och konstgjorda doftämnen. 

 • Honey & Oatmeal Cleansing Bar 100 g - Odylique
  Odylique Honey & Oatmeal Cleansing Bar 100 g - Essential Care
  Tillgänglig

  En ekologisk tvål som får mjuk peelingeffekt av hudvårdande havregryn som skonsamt polerar bort torr och skrovlig hud. Tillverkad av kallpressad olivolja, honung och milt skrubbande havregryn som gör den här tvålen speciellt lämplig för torr och känslig hud.

  En ekologisk tvål som får mjuk peelingeffekt av hudvårdande havregryn som skonsamt...

  En ekologisk tvål som får mjuk peelingeffekt av hudvårdande havregryn som skonsamt polerar bort torr och skrovlig hud. Tillverkad av kallpressad olivolja, honung och milt...

  Reducerat pris! 90 kr 95 kr
  0 Review(s) 

  Visa Lägg i varukorg